Balukar PPKM, Mangpuluh Karyawan Rumah Makan Dieureunkeun Gawe | TP | BANDUNGTV



TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Salila Mangsa Dilarapkeunana Pembatasan Kegiatan Masyarakat Atawa PPKM, Salah Sahiji Pangusaha Kuliner Di Kabupaten Sumedang, Kapaksa Ngeureunkeun Karyawanna Digarawe. Eta Usaha Anu Dikokolakeunana Teh, Omsetna Ngurangan Tepi Ka Salapan Puluh Persen.
—————————————-­——————————-
Subscribe Youtube Bandung TV offfical dan Bandung TV News
https://www.youtube.com/channel/UCCiTCMMCfH5-mujkOdAUPsQ
https://www.youtube.com/channel/UC7JRcNEDwiIMfmyQ_LIgn7A

kujungi juga sosial media kami
https://www.facebook.com/bandungtv38/

https://www.instagram.com/bandungtv38/

untuk mendapatkan informasi menarik setiap harinya
—————————————-­——————————-

#bandungtv

source